Tuesday 28 August 2012

Животът е игра


И докато още сме на темата с игрите – вижте на какво попаднах случайно (някои твърдят, че всъщност няма случайности, а „подредености”) в мрежата. Една съвсем „прясна” рожба, с която не е зле да се запознаете.


автор: Кирил Стойчев
ISBN 978-954-92509-4-7

Оставям да изградите мнение за автора чрез собственото му послание: "Проявете доброто, което е у вас. Това е законът на законите. Сторете го в отношенията си с хората, в работата си, навсякъде. Висшият смисъл на всяка игра е да извади най-доброто от човека - било то сръчност, ловкост, въображение, знания и т.н. Такъв е и смисълът на живота. Всичко, заложено първоначално само като идея, да се разгърне и да се прояви."

"Заглавието на тази книга не е игра на думи. Не става дума за спорт или за някакво забавно занимание. Дали наистина играете, или оцелявате, затрънали в многото „трябва”... Остава ли ви време за играта на живота?

Открийте каква е вашата игра – тази, която ви прави щастливи и същевременно носи полза за обществото. Играйте на нея, поканете и други... Вие също може да се включите в техните игри. Имате право и да излезете от тях. От вас зависи – свободни сте да избирате.

No comments:

Post a Comment