Monday 31 October 2011

Чест и почитания

Чест и почитания за всички мои смели генерали, които, заредени с безграничен талант и нестихващ ентусиазъм, се включиха в битката ни с неграмотността – битка, която не просто ни oбединява в желанието ни да се борим срещу посредствеността, но и която показва красотата и богатството на родния ни език. Благодарности към всички рицари на Перото, които oбединиха усилия и показаха, че ОБИЧАТ ДА ПИШАТ ГРАМОТНО!

Бойното ни поле е покрито, но не с жертви, а с вашите прекрасни разкази и есета, мисли, чувства, настрoения... Някои оптимистични, други не дотам, но всички изпълнени с желание за битка и най-вече – желание за ПОБЕДА НАД НЕГРАМОТНОСТТА!

Гласуването в конкурса  ще приключи днес, 31 октомври, понеделник, в 20.00 часа. Рицарят/дамата войн победител, както и авторите на деветте най-харесвани разказа, ще бъдат известени по електронен път на посочените от тях координати, за датата, часa и мястото на награждаването.

Конкурсът е към своя край, но не тъжете, драги генерали. Защото нашата битка не спира  – ще продължим да се борим, да подкрепяме грамотността и да насърчаваме ентусиазираните и талантливи майстори на перото. Благодаря ви, че изпълнихте със съдържание моята душа!

No comments:

Post a Comment